​Adgangskontrol med brik i stedet for nøgle

Vil du gerne have elektronisk adgangskontrol med en brik eller chip? Hos Angelsø Teknik ApS i København, har vi stor ekspertise med installation af adgangskontrol (ADK). Vi benytter Aliro-systemer fra Siemens, og det kan være til en privat bolig, et kontor eller et lejlighedskompleks, samt alle mulige andre steder.

Vi arbejder for både private og erhverv i blandt andet Rødovre og hele Storkøbenhavn, samt mange andre steder. Vi sætter en ære i at finde den bedste løsning, og vi har altid fokus på at levere en god service.

Fleksibelt system med adgangskontrol

Adgangskontrol benyttes typisk til adgangsdøre, hvor man benytter en brik til at bippe sig ind. Der er mange fordele ved at benytte en nøglebrik i stedet for at bruge en nøgle til at låse en dør op. Vi kan desuden også hjælpe dig med en dørtelefon til bygningen.

Det er ikke noget større problem, hvis en nøglebrik forsvinder, for så bliver den bare lukket, og man koder blot en ny brik til pågældende.

Det kan også være en medarbejder, som bliver opsagt, hvorpå man lukker ned for vedkommende.​

Samtidig er der mulighed for at give adgang til specifikke områder i bestemte tidspunkter. Det er for eksempel ikke sikkert, at en kontorassistent behøver at have adgang lørdag nat.

Alle kan komme ind og ud uden nøgle på forudbestemte tidspunkter, og man kan ikke glemme at låse efter sig, når der er adgangskontrol. Vil du have mere sikring? Vi tilbyder også videoovervågning, samt tyverialarmer

Kontakt os for at få kontrol over dørene

Du er meget velkommen til at høre nærmere om priser og muligheder for adgangskontrol i København. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på adgangskontrol med Aliro fra Siemens.

Du kan ringe på telefon 22 25 40 69 for at aftale det nærmere forløb. Du kan også skrive til vores e-mail jan@angelsoe-teknik.dk.​

"Her kommer snart en super fin anmeldelse af Angelsø-Teknik​"

Anmeldelser fra håndværker.dk​

Angelsø Teknik ApS

Hvidsværmervej 115

2610 Rødovre

CVR: 39186292

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Angelsø Teknik ApS | Hvidsværmervej 115, 2610 Rødovre| Tlf.: +45 22 25 40 69 | E-mail: jan@angelsoe-teknik.dk | CVR: 3918629