Dørtelefon til boligen eller virksomheden

Overvejer du at få installeret en dørtelefon i Storkøbenhavn? Hos Angelsø Teknik ApS har vi stor ekspertise med professionelle sikringsløsninger såsom en dørtelefon i hjemmet eller virksomheden. Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet Rødovre og resten af København, samt mange andre steder i landet.

Brugervenlig dørtelefon sikrer fuld kontrol

Vi kan for eksempel tilbyde en brugervenlig dørtelefon til blandt andet private boliger og erhverv, som kan betjenes via en smartphone. Denne nye og smarte teknologi gør, at du altid har øjne på huset, og at det kun er godkendte gæster, som får adgang via dørtelefonen.

Du bestemmer, hvem der lukkes ind, og du kan styre din dørtelefon 100 procent via din smartphone. Det betyder, at du for eksempel kan lukke dine børn ind, hvis de har glemt deres nøgler, mens du er på farten. Det kan også være ægtefællen eller en håndværker. Samtidig kan du nægte folk adgang.

​Denne brugervenlige løsning er for dig, der ønsker at højne sikkerheden i hverdagen, uden at det skal være kompliceret eller tidskrævende.

Vi sætter en ære i at finde den bedste løsning, som matcher dig og dine behov. Samtidig har vi en god service, hvor kunden altid er i fokus. Se mere om adgangskontrol her.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at få mere information om vores sikringsløsninger, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en løsning med dørtelefon.

Du kan ringe til os på telefon 22 25 40 69 for at høre mere, eller du kan skrive til os på e-mail jan@angelsoe-teknik.dk. Vi tilbyder også videoovervågning og meget andet, som eksempelvis tyverialarmer.

"Her kommer snart en super fin anmeldelse af Angelsø-Teknik​"

Anmeldelser fra håndværker.dk​

Angelsø Teknik ApS

Hvidsværmervej 115

2610 Rødovre

CVR: 39186292

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Angelsø Teknik ApS | Hvidsværmervej 115, 2610 Rødovre| Tlf.: +45 22 25 40 69 | E-mail: jan@angelsoe-teknik.dk | CVR: 3918629