Videoovervågning med overvågningskamera

Kunne du tænke dig at sikre dit hjem med videoovervågning ved hjælp af et overvågningskamera? Hos Angelsø Teknik ApS i Rødovre, har vi stor ekspertise med forskellige former for professionelle sikringsløsninger. Det kan for eksempel være videoovervågning i en privat bolig eller i en mindre virksomhed. Vi sikrer både boliger og virksomheder i blandt andet Storkøbenhavn. Udover i København installerer vi også videoovervågning mange andre steder i landet.

Nemt med videoovervågning via telefonen

Det er blevet populært med videoovervågning i hjemmet og i mindre virksomheder. Det er nemlig blevet billigere, lettere og mere tilgængeligt. Det er med andre ord ikke længere kompliceret at sikre sit hjem. Dertil kommer, at det er nemt og enkelt at betjene overvågningskameraerne via sin smartphone.

En billig standardløsning inkluderer et eller flere indendørs overvågningskameraer, men vi kan også tilbyde et udendørs overvågningskamera. Videoovervågningen kan kombineres med en tyverialarm, så du kan se, hvad der sker, hvis alarmen går. Eller videoovervågningen kan selv give besked, når der er bevægelse.

Vi gør det nemt og gennemskueligt, og vi kan tilbyde et stort udvalg af kamera- og optagelsesløsninger. Vi sætter altid en ære i god service og i at finde den bedste løsning. Dermed kan vi skræddersy en løsning med videoovervågning, der matcher dig og dit budget, så du altid har øjne på boligen. Du kan også få en dørtelefon med kamera.

Kontakt os for at få et tilbud på overvågning

Du er meget velkommen til at få meget mere at vide om muligheden for et overvågningskamera. Vi sender også gerne et uforpligtende tilbud på videoovervågning.

Du kan ringe på telefon 22 25 40 69 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail jan@angelsoe-teknik.dk. Vi tilbyder desuden andre tiltag med sikkerhed for øje, hør blandt andet mere om adgangskontrol til din bygning her.

"Her kommer snart en super fin anmeldelse af Angelsø-Teknik​"

Anmeldelser fra håndværker.dk​

Angelsø Teknik ApS

Hvidsværmervej 115

2610 Rødovre

CVR: 39186292

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Angelsø Teknik ApS | Hvidsværmervej 115, 2610 Rødovre| Tlf.: +45 22 25 40 69 | E-mail: jan@angelsoe-teknik.dk | CVR: 3918629